Hitta rätt kläder som sitter rätt

När det kommer till kläder är det alltid svårt att veta vart du ska börja för att hitta just din stil. Du kanske har ett nytt jobb och behöver en ny garderob? Du som letar efter kläder överlag bör tänka på att ha några riktlinjer när det kommer till att välja kläder.

Hitta din stil

Idag finns det en hel uppsjö av butiker som vänder sig till olika typer av stilar och modetrender. Det kan vara lätt att tycka att saker och ting är snyggt. Men passar dessa plagg på just dig? Du bör vara medveten om din kroppstyp, din längd och vilka typer av material och färger som passar just dig. Det är lätt att tänka att bara du har något som är konventionellt snyggt eller trendigt. Du kan hämta inspiration på nätet inför nästa klädköp.

Inspireras av andra som har din kroppstyp

Istället för att försöka gå upp eller ner i vikt för att passa en viss typ av kläder. Hitta kläderna som passar just dig. Genom att hitta inspiration av andra som har samma förutsättningar för dig, hittar du rätt. Klicka här för att finna inspiration och se vad för typ av material och passform som fungerar för dig.