Städa och rensa ur smyckeskrinet

Det är lätt att man köper nya smycken utan att man kanske riktigt har koll på vilka smycken som man har. Det är en fördel att städa och rensa ur sitt smyckeskrin innan man beställer något nytt.

Om du har guldsmycken som aldrig används eller är trasiga så kan du sälja dessa på nätet. Beställ en guldpåse hem och skicka in för värdering. Guldpost.se är ett välrenomerat ställe som väderar ditt guld. På så sätt så blir du av med smycken som du inte använder och får mer plats i ditt smyckeskrin. Smycken som inte är guld men som inte används kan säljas på blocket eller på någon köp- och säljgrupp på sociala medier.

Ett annat alternativ kan vara att bjuda hem vänner på ett bytarparty. På så sätt så blir du av med något smycke som aldrig används och du kan få något nytt och spännande att använda nästa gång du ska på fest. Bjud på något gott som tilltugg och kanske något bubbel i glasen så kan det bli en riktigt trevlig tillställning. Gör detta några gånger per år så får ni nya smycken att använda och alla blir glada och nöjda.